Nederland

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Met jouw deelname aan Love to Ride maak je kans op verschillende mooie prijzen. Meld je met jouw bedrijf of organisatie aan voor het jaarprogramma, doe mee met alle themamaanden in maart, mei, september en december en maak direct kans op de leukste prijzen!


Voor het Bikkelseizoen verloten we de volgende mooie prijzen:

cadeaukaart

1x Hoofdprijs: Een fietsvoucher ter waarde van €150 euro!

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland. Hier vind je ruim 8000 fietsen en duizenden fietsaccessoires, onderdelen en fietskleding. De bon kan je inleveren in hun winkel of bij de webshop. Het fietsgekke personeel beantwoordt al je vragen en zorgt ervoor dat je met het juiste product naar huis gaat! Waar kies jij voor? 

 

oplaadbare fietslampjes

4x Oplaadbare fietslampjes

Op zoek naar fietsverlichting? Deze oplaadbare voor- en achter fietslampjes zijn de perfecte fietsverlichting voor ieder fietser. Nooit meer gedoe met losse batterijen en ook nog eens duurzaam! Met deze LED fietsverlichting kan je altijd veilig onderweg! Verlicht de weg met deze set oplaadbare fietslampjes en wordt nooit meer over het hoofd gezien.

 

kerstsokken 1

4x Happy Socks kerstsokken Christmas Tree mt. 41-46

Wie kent ze niet? De enige echte Happy Socks! Geef een mooie "touch" aan jouw kerstoutfit. Met deze sokken steel je de show tijdens jouw kerstdiner!

   

kerstsokken 2

4x Happy Socks kerstsokken Santa's Hat mt. 36-40

Happy Socks zijn super populair, dus natuurlijk konden we iedereen met kleine voeten niet tekort doen. Daarom bieden we ook nog eens deze hippe kerstsokken aan. Ontvang jaloerse blikken en maak de blits tijdens de feestdagen !

 

 

 

kerst kookboek

4x Jamie Oliver's Kerst Kookboek

Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver's Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zonder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Het boek staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties.

 

 

fietsbel

4x Lynx Mini Fietsbel

Deze mini fietsbel weegt slechts 30 gram en heeft een diameter van 3,5 centimeter. De fietsbel past op de meeste fietsen. De bel is makkelijk aan het stuur te bevestigen en is daarnaast eenvoudig in gebruik.

 

 

kerstlampjes

4x Kerstlampjes

Warme witte kerstlampjes met een timer. Het draad is wel 2 meter lang en de verlichting is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. De verlichting kan op 8 verschillende standen gezet worden, en heeft een uit/aan timer. Zet dat grote licht maar uit en breng de kerstsfeer in huis!

 


Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geïnteresseerd in samenwerking op het gebied van prijzen? Neem hier contact met ons op.


Bikkelseizoen 2021 - Nederland

1 - 25 december 2021

Begint over 2 dagen!

Om te registreren:

Log in of Doe mee

Bikkelseizoen 2021 - Nederland Deelnemers

  • 310 Fietsers

Nederland Totaal statistieken

  • 507 Organisaties
  • 4.871 Fietsers
  • 714 Nieuwe fietsers
  • 7.424.701 km
  • 303.169 Ritten
  • 391.440 kg CO2
Meer informatie Ik doe mee! Registreer