Stap op de fiets met de app van Love to Ride

  • Registreer automatisch je fietsritten
  • Verbeter de infrastructuur door je route te beoordelen
  • Hoe vaker je fietst, hoe groter de kans op prijzen!
Love to Ride app previews
Dan C profile photo

Dan C

De mogelijkheid om routes te beoordelen en dat op die manier de infrastructuur verbeterd kan worden, is wat mij motiveert om de app te gebruiken.

Madeleine R profile photo

Madeleine R

Ik hou ervan om mijn ritten vast te leggen en de infrastructuur in mijn omgeving te helpen verbeteren!

Vinay profile photo

Vinay

U hoeft geen enkele app in te schakelen. De Love to Ride app slaat automatisch de fietstocht op die je hebt gemaakt.

Rob W profile photo

Rob W

Ik gebruik de Love to Ride-app al vier jaar en zou niet meer zonder kunnen. Het is heel leuk om betrokken te zijn bij een wereldwijde fietscommunity.

Banks profile photo

Banks

Ik vind het gaaf dat de app me laat zien hoeveel CO2 ik bespaar! En ik vind het heel leuk om te zien hoe anderen het doen tijdens onze competitie in de challenges.

P morgan profile photo

P Morgan

De app is superhandig voor het registreren van fietsritten. Het is leuk om te zien hoeveel CO2 er is bespaard en leuk om mee te doen aan de challenges!

SHAZZER profile photo

Shazzer

Ik ben dol op de Love to Ride-app, omdat ik het leuk vind om te zien hoeveel kilometers en ritten ik daadwerkelijk maak.

PAUL B profile photo

PAUL B

Ik vind de app leuk omdat deze gemakkelijk te gebruiken is en omdat het motiveert om te zien hoe mijn collega's en fietsvrienden het doen.

Robin F profile photo

Robin F

De app is een handige manier om mijn ritten te registreren. Het zit goed in elkaar en ik vind het leuk.

Emmanuel A profile photo

Emmanuel A

Ik gebruik de app om mijn fiets- of mtb-ritten bij te houden!

Bob R profile photo

Bob R

Ik hou van fietsen sinds mijn zevende. Ik ben nu 74 + ik bespaar wekelijks $ 240 aan brandstof met mijn e-bike. De app houdt mijn ritten en afstanden bij. Voor mij is het een persoonlijke reis.

Marie A profile photo

Marie A

Ik hou van de uitdagingen die graag op paaltjes rijden en het is goed dat er veel werkteams bij de uitdagingen betrokken zijn.

Bill Z profile photo

Bill Z

De Love to Ride-app blinkt uit in het registreren van mijn fietstochten en registreert automatisch ritten via mijn mobiele telefoon. Hij herkent wanneer ik aan een fietsrit begin zonder enige actie van mijn kant.

Antony P profile photo

Antony P

Het is geweldig voor het vastleggen van uw ritten en de mogelijkheid om prijzen te winnen geeft een goede aanmoediging om meer te rijden.

Willcox profile photo

Willcox

Werkt een traktatie op de iPhone!

Lee K profile photo

Lee K

Het helpt me om mijn routes in te zien en te weten waar ik vaak fiets.

Rich profile photo

Rich

Ik ben dol op de Love To Ride-app, hij is eenvoudig te gebruiken, geeft geweldige beloningen en biedt een geweldig platform om jezelf, vrienden en collega's te motiveren. Wat is er niet om lief te hebben!

Simon C profile photo

Simon C

Een briljante, eenvoudig te gebruiken app die synchroniseert met Strava en waar je geweldige foto's van andere fietsers kunt zien.

John Mc profile photo

John Mc

Ideaal voor het registreren van kilometers en reizen, maar ook voor het ontmoeten van mensen met dezelfde interesses.

Marieke L profile photo

Marieke L

Ik gebruik deze app om mijn fietsactiviteiten in Seattle bij te houden. Ik geniet van de nieuwe functie om ook rechtstreeks vanuit de app een rit toe te voegen. Ga zo door!

Emma H profile photo

Emma H

Ik vind de app erg handig vanwege automatisch registreren + heatmaps. Ik heb mijn Strava-abonnement opgezegd vanwege de app!

Phil C profile photo

Phil C

De app houdt automatisch dagen, kilometers en ritten bij. Het helpt me om te pendelen... vooral op die regenachtige, koude ochtenden dat ik een duwtje in de rug nodig heb!

Theresa B profile photo

Theresa B

Ik geniet van de app omdat ik het gevoel heb dat ik ermee concurreer. Het moedigt mij aan om op de fiets te stappen in plaats van met de auto of bus.

Nige H profile photo

Nige H

Na mijn middelbare leeftijd had ik motivatie nodig om te gaan sporten. Ik vond de Love to Ride-app en “wauw, een game changer”. De gemeenschapszin betekent veel! Heeft me geholpen mijn mojo te vinden!

Registreer automatisch je ritten

De Love to Ride app kan automatisch al je fietsritten registreren, lange en korte, zonder dat je op 'start' en 'stop' hoeft te drukken. Als de app vaststelt dat je fietst, wordt deze geactiveerd en wordt je rit geregistreerd.

There's no need to pull your phone out of your pocket before or after a ride!

Log rides automatically, bike and phone

Rate My Routes

Je kunt feedback geven over hoe veilig en comfortabel je je voelt op bepaalde delen van je route.

Je kunt eenvoudig je routes markeren en feedback geven. Bijvoorbeeld rood voor waar je je onveilig voelt en groen voor waar je je veilig voelt.

Jouw feedback is anoniem en wordt samen met feedback van andere fietsers gebruikt om te zien waar de infrastructuur verbeterd zou kunnen worden.

Rate My Routes, point at map

Maak kans op prijzen

Met onze challenges gedurende het jaar kun je mooie prijzen winnen, simpelweg door op de fiets te stappen.

Elk jaar reiken we mooie prijzen uit aan honderden fietsers. Maak kans op een weekendje weg, fietsaccessoires, leuke cadeaubonnen en nog veel meer!

Win prizes year-round

Laat elke fietsrit tellen met de Love to Ride app

Travel diary

Bekijk je fietsdagboek

Houd in de gaten hoe veel en vaak je fietst - binnenkort kun je ook je fietstrends zien (je fietst 19% meer dan vorige week)

Graphic of a flame

Bekijk je persoonlijke heatmap

Een duidelijk beeld van alle routes die je hebt gefietst. Probeer verschillende routes in jouw omgeving en zie direct waar je vaak en minder vaak fietst!

Streaks

Ga voor streaks

Streaks houden je gemotiveerd om op de fiets te stappen. Er is geen beter gevoel dan je tiende week op rij af te kunnen strepen.

Challenge registration

Doe mee met challenges

Vier keer per jaar organiseren we leuke challenges waarbij je kans maakt op de tofste prijzen. De pop-up om je in te schrijven verschijnt van te voren op het platform en in de app.